Mega Kerstcircus Den Bosch wordt wederom een jaarlijks terugkerend evenement, het leukste familie uitje met de Kerst.
Het Kerstcircus staat vanaf 23 t/m 31 december als vanouds op de Pettelaarse Schans in Den Bosch.
De première vindt plaats op zaterdag 23 december , de laatste voorstelling op 31 december 2017.
Kaartverkoop zal geschieden via shop.eventix.io en vanaf 22 december aan de circuskassa, pinnen is niet altijd mogelijk.
Het heerlijk verwarmde tentencomplex van Kerstcircus Den Bosch omvat o.a. een gezellige entree, publieksfoyer met carrousel en cateringstands, een hoofdtent voorzien van comfortabele kuipstoeltjes.
De circusvoorstelling is een programma van hoog niveau afgewisseld met veel humor, in traditionele stijl zonder ouderwets te zijn. Alles voorzien van de nieuwste snufjes op gebied van licht, geluid en aankleding.

Wat kan Mega Kerstcircus u bieden

Mega Kerstcircus Den Bosch geeft ca. 17 voorstellingen, wij hebben de ambitie om hier een  jaarlijks terugkerend publieksevenement van te maken waar nog lang over gesproken zal worden.
Wij zetten ons graag in om uw doelen te behalen zoals het verstevigen van uw merk, bekendheid van een nieuw product, ledenwerving etc. Kortom een breed aanbod aan mogelijkheden.
U zult zien, circus is erg laagdrempelig en bereikt een uiteenlopende doelgroep!

Exposure

Eindeloos veel mogelijkheden om uw merk, product of mensen onder de aandacht te brengen. Direct contact met het publiek is mogelijk bij in-en uitloop.

Uw evenement in onze piste

Ontvangst al dan niet in een van onze tenten, een eigen loge, uitkopen van een hele circusvoorstelling op maat om te genieten van de informele circussfeer, dinnersshows, dansen na afloop, hapjes, drankjes, rondleidingen back-stage, kortom mogelijkheden te over en mocht u eigen ideeën hebben waar wij niet aan gedacht hebben, twijfel dan niet en neem contact met ons op!
Wij voeren een zo strikt mogelijk milieubeleid. Wat circusdieren aangaat hebben wij uitsluitend acts die voldoen aan alle eisen en regelgeving die op dit moment gelden. Uiteraard is het altijd mogelijk om stallen, repetities en het circusterrein te bezichtigen.